Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Nejprodávanější produkty

Informace

Slevy

  • Heslo!
    Heslo!

    Hráči se rozdělí do dvou družstev a...

    199,00 Kč 249,00 Kč

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jen ta nejlepší zkušenost

2023-12-11

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Super rychlé dodání Skvělá komunikace

2023-12-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Všechny zakoupené hry jsou u nás velmi oblíbené.

2022-04-19

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
všechno v pořádku, rychlé odeslání, doporučuji

2022-04-10

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vše ok, dárek dorazil. Samotná hra je super, dost jsme se u toho pobavili, a dost jsme se naučili nebo i zopakovali, rozšíření "Evropské dějiny" - tak tam se musíme ještě hodně učit... :) Syn (11 let) je ze hry nadšený.

2021-12-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlé dodání, individuální přístup

2021-12-19

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Super rychlé dodání a Česko hrou je skvělá hra :)

2021-12-7

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
N/A

2021-12-7

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
žádné

2021-11-19

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
vše naprosto OK

2021-11-11

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
objednaná hra byla za hodinu připravena k odběru

2021-02-3

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
velmi rychlé odeslání příjemné jednání hra je super

2020-12-8

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
ochota spokojenist

2020-11-22

Ověřený zákazník
4.004.004.004.004.00
Ochota rychle pomoci p5i probl0mu s objedn8v8n9m

2020-08-16

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlé dodání zboží. Nic.

2020-05-6

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychle a bez problému vyřízená objednávka

2020-02-4

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Bezproblémová domluva. Vstřícné jednání.

2019-10-18

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitní pomůcky, individuální péče o zákazníka

2019-10-17

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojenost

2019-01-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
super rychlost

2018-12-12

Zpracování osobních údajů a poučení subjektu



Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je ing. Kateřina Loukotová, Steinerova 974/20, 149 00 Praha 4, IČ: 09743294, DIČ: CZ09743294 (dále jen: „správce“).
Kontaktní údaje správce jsou
adresa:

Didaktická hra, s.r.o.
Steinerova 974/20
149 00 Praha 4

email: loukotovakaterina@gmail.com, martinabubakova@gmail.com

telefon: 734 416 973, 733 726 097



Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
Účelem zpracování osobních údajů je
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.


IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby,
za účelem zaúčtování daňových dokladů v souladu se smlouvou a s obecně závaznými právními předpisy v rozsahu:
- jméno a příjmení, titul,
- poštovní adresa,
- fakturační adresa,
- mailová adresa,
- telefonický kontakt,
- údaje o bankovním spojení,
- údaje o předmětu plnění Správce.


VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 22. 1. 2021.